Близько 20 видів різних проростків (соняшнику, гороху, цибулі, редиски, гірчиці тощо), листову зелень і харчові квіти вирощують в одеському тепличному господарстві «Порція Здоров’я». Продукція підприємства — повністю органічна, реалізується в торгових мережах і ресторанах Одеси.



Про це на сторінці в Facebook пише «Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва».

Зазначається, що загальна площа виробничих приміщень тепличного господарства «Порція Здоров’я» становить 300 кв. м. Стелажі розміщено в кілька ярусів. Для вирощування мікрозелені тут використовується закритий ґрунт (кокосовий субстрат і агро-волокно) та штучне освітлення. Полив рослин проводять очищеною водою.

На даний момент тепличне господарство проводить підготовку до сертифікації за системою Organic Standard.

Основна проблема підприємства — пошук надійних і постійних постачальників органічного насіння.

Ключовими каналами збуту продукції є торгові мережі Сантим і Таврія-В, а також ресторани та кафе Одеси. Наразі «Порція Здоров’я» зацікавлена у збільшенні обсягів продажів у сегменті HoReCa.

Аби не пропустити найцікавішого, підписуйтесь на наш канал-Telegram