У липні-листопаді 2021/22 маркетингового року в Україні знизилось виробництво продуктів переробки зерна порівняно з аналогічним періодом минулого сезону. Про це повідомили аналітики УкрАгроКонсалт.
Зокрема, борошна виготовили на 9% менше, макаронних виробів — на 8%, висівок — на 7%, кормів — на 4%. Також на 1% знизилося виробництво хліба та хлібобулочних виробів.
Водночас українські підприємства на 7% наростили виробництво круп та борошна грубого помому з м’якої пшениці та полби. На 9% зросло виробництво круп та борошна грубого помому з вівса, кукурудзи, рису, ячменю та інших зернових культур. Виробництво напівобрушеного, обваленого або підрібненого рису збільшилось на 3%.
Аби не пропустити найцікавішого, підписуйтесь на наш канал-Telegram